No són suïcidis són assassinats.

El passat dijous 7 de febrer diversos punts de Barcelona (Sants, Sarrià, Gràcia, Vallcarca, Carmel, etc.) varen llevar-se amb una imatge que evidenciava uns fets cada cop més freqüents: suïcidis a causa de l’expulsió de la gent de casa seva. Uns ninots penjats, juntament amb una pancarta i uns cartells, treien al carrer una realitat que normalment esdevé a la intimitat, on ningú no ho pot veure. Buscàvem així fer públic i palès aquest problema, així com assenyalar els seus culpables: polítics i banquers.

http://barcelona.indymedia.org/newswire/display/462739/index.php

Imatge de l’acció a Sants el 7 de febrer:SONY DSC

Aquesta acció l’hem repetida el dimecres 13 de març a Sants, ja que el genocidi financer segueix provocant morts arreu:

SONY DSC

SONY DSC

Cartell i octaveta (aclarim que ni el text ni el cartell han sigut realitzats per Acció Llibertària de Sants):

NO SÓN SUÏCIDIS, SÓN ASSASSINATS

Desgraciadament ens estem començant a acostumar a la quotidiana notícia de que algú s’ha suïcidat empès per la situació de pobresa i angoixa a la que està sotmès i que moltes vegades succeeix just abans d’efectuar-se el desnonament del lloc on viu. Aquest és el desenllaç fatal a tota una cadena de fets que comencen en una taula plena d’encorbatats/des que mouen les seves fitxes i decideixen les seves polítiques d’empresa, retallades socials, tripijocs urbanístics i cops econòmics mentre es reparteixen per endavant els seus beneficis milionaris. És una imatge obscena que veiem repetida cada dia en cada telenotícies: fastigosos ricassxs que surten dels seus cotxes oficials, s’estrenyen les mans i, entre somriures, es donen palmellades a l’espatlla; demòcrates de tota la vida que fan i desfan a conveniència i que condemnen a una gran majoria a una vida de supervivència mentre s’emplenen les butxaques amb desvergonyiment, sabent que són intocables.

ODIEM CADA UNA DE LES VOSTRES BRUTES CARES. Us odiem perquè cadascun dels vostres mulladers acaba amb una persona penjant d’una soga, d’alguns casos ens n’assabentem però la gran majoria romanen en el total oblit. Parlem de gent normal a la que heu espremut, empenyent-la a la misèria i a la desesperació i que no veu altra sortida més que treure’s la vida com a única forma de trencar les cadenes amb les que ens esteu asfixiant poc a poc, dia a dia.

Maleïts/des! Polítics/ques, banquers/es, caps sindicals! Teniu les mans tacades de sang! Guardarem bé cada una de les sogues de les que pengen els nostres germanes i germanes. Perquè estem treballant dur perquè arribi el dia en què sigueu vosaltres els que no tingueu altra sortida que el suïcidi.

LA SEVA RIQUESA ESTÀ CONSTRUÏDA AMB LA SANG DE LA NOSTRA GENT.
NO OBLIDEM, NO PERDONEM

cartell suicidis vallcarca

One response to “No són suïcidis són assassinats.

  1. Retroenllaç: NO SÓN SUICïDIS SÓN ASSASSINATS·

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s