Aprenem juntes

Aprenem juntes!

aprenem_juntes

Els dimecres a partir de les 18.30h oferim la possibilitat de fer classes de repàs, grups de lectura i conversa en català i castellà, apostant per l’educació universal i l’autoformació
guiada.
Vine a l’Ateneu un dimecres i parlem de com començar a treballar en aprendre plegades.

Tenim la intenció d’encetar un projecte educatiu a petita escala des de l’Ateneu Llibertari de Sants. La nostra intenció és començar fent classes de repàs d’assignatures impartides en l’educació pública. Matemàtiques, ciències naturals, ciències socials i d’altres assignatures; principalment al nivell de la ESO i el Batxillerat.
Ens adrecem a vosaltres i especialment al personal docent per tal d’estretar vincles i cercar la vostra complicitat i col·laboració per tal de trobar alumnes que puguin necessitar-ho i que no tinguin mitjans per a accedir a un repàs que sol estar condicionat per el nivell econòmic familiar. Els educadors que estem a l’Ateneu cercarem la forma de aprendre plegades amb aquells que necessitin una ajuda a nivell escolar.
Moltes vegades l’educació que ofereix la institució pública cerca adaptar-nos a uns ritmes i unes necessitats que responen a les necessitats d’un sistema econòmic i social que ens sembla injust i desigual. Per aquest motiu i sent conscients que no tothom tenim les mateixes capacitats i ritmes i que això no ha de ser un impediment per a desenvolupar-nos com a individus, us convidem i us esperem els dimecres a la tarda o al següent e-mail de contacte.

acciollibertariasants@riseup.net

One response to “Aprenem juntes

  1. Retroenllaç: Aprenem juntes [Reunió] | Acció Llibertària de Sants·

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s