Ara ens toca a nosaltres.

ARA ENS TOCA A NOSALTRES

L’actual govern viu en una deriva política constant, que es veu augmentada pels greus casos de corrupció política i per la greu crisi econòmica que ja dura més de set anys. Aquest govern coexisteix amb la pèrdua de legitimitat cada dia més evident de la monarquia.

ara ens toca a nosaltres negre copy

La crisi de credibilitat de les institucions s’estèn com una taca d’oli sobre tota la classe política, que avui en dia és considerada com el tercer maldecap de la població segons el CIS.

Malgrat tot això, i davant la incapacitat per solucionar els problemes actuals com donar sostre a les famílies desnonades, aturar l’onada d’EREs que deixen sense feina a milers de treballadors i treballadores, o bé aturar l’augment de les taxes universitàries, ens volen fer creure que el principal problema del país és la gent que surt al carrer a lluitar pel que li correspon.

Actualment amb el nou codi penal i la nova llei de seguretat ciutadana pretenen un cop més restringir, evitar i castigar totes aquelles formes de protesta que puguin trencar una pau social que nomès fa que beneficiar als qui ostenten el poder.

Però tot això, a nosaltres, als qui patim la crisi, no farà més que augmentar el nostre odi contra les seves institucions.

ENCENGUEM LA RÀBIA ALS CARRERS

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s