Concentració en solidaritat a les anarquistes detingudes.

concentra web

El passat dimarts 16 de Desembre es va produïr una nova operació repressiva contra el moviment anarquista a Barcelona, Sabadell, Manresa i Madrid. Els Mossos d’Esquadra, sota les ordres de l’Audiència Nacional, han detingut a diverses companyes i han registrat el Centre Social de la Kasa de la Muntanya, l’Ateneu Llibertari de Sant Andreu i l’Ateneu Anarquista de Poble Sec així com diverses cases particulars.

Aquest cop suposa una mostra de múscul per part de les Forces de Seguretat de l’Estat i Catalunya, en una coordinació que ens ensenya que cap Estat entén de nacions quan es tracta de reprimir a qui lluita contra aquest sistema imposat a sang i foc. Som conscients de la gravetat de les acusacions, però també tenim clar que estarem junt amb les nostres companyes passi el que passi, i que continuarem la lluita fins el final.

A qui qüestioni a les nostres companyes, a qui s’alarmi per la detenció de perilloses anarquistes, només dos qüestions a considerar. Per un costat, sempre que algú lluiti con l’Estat i el Capital, sigui de la manera que sigui, serà reprimit per les eines del mateix, siguin violentes o no. Per un altre, convè qüestionar-se les paraules de qui estan assessinant de fam i fred a la gent per parlar després de violència.

Des d’Acció Llibertària de Sants fem una crida a secundar les mobilitzacions convocades en suport a les detingudes i mostrar que estem juntes contra la seva repressió.

Convoquem Divendres 19 de Desembre a concentrar-nos a Plaça de Sants a les 18h en suport i solidaritat amb les detingudes i animem a concentrar-se el mateix divendres a tots els barris i pobles.

Llibertat detingudes!

Solidaritat és continuar la lluita!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s