Si ens busquen porta a porta, respondrem colze a colze (Comunicat davant la noticia de l’empresonament del nostre company)

Avui, 30 d’octubre de 2015, les persones detingudes en l’aparatosa operació policial contra el moviment llibertari, suposadament continuadora de la ja famosa Operació Pandora, han passat a disposició judicial. Totes elles es troben en llibertat amb càrrecs, excepte un company al que li apliquen presó preventiva. Sense oblidar cap de les persones detingudes en aquet procés o d’altres similars, en nom de les assemblees signants d’aquet comunicat voldriem fer menció precisament a aquet empresonament, ja que el company afectat és militant de les nostres organitzacions.

Des d’Acció Llibertària de Sants ens agradaria resalta que la persecució ideològica és fruit de l’activitat política. En aquest sentit, el nostre col·lectiu defensa obertament la participació política barrial, mitjançant la creació i propagació dels espais antiautoritaris; la propaganda, la difusió de les idees anarquistes; i la formació teòrica i pràctica en tots els aspectes de la nostra vida que ens porten a ser persones més lliures i autònomes. És per la pràctica d’aquests valors pel que han detingut al nostre company, i precisament aquesta la raó que interpretem el seu empresonament com un atac a totes les integrants del nostre col·lectiu.

En la mateixa línia, des de la CNT-AIT de Barcelona voldríem destacar la intencionalitat destructiva d’aquets cops cap als col·lectius, organitzacions i grups llibertaris. Més enllà del simple càstig a individuus concrets, ja de per sí menyspreable, la repressió tracta d’afectar-nos com moviment. En el nostre cas concret, el company empresonat és l’actual Secretari d’Organització del nostre sindicat, un militant altament compromés amb els diferents conflictes laborals en els què estem immerses, així com el delegat de la secció sindical en la seva empresa. En definitiva es tracta d’un treballador solidari, una persona que aporta a la nostra organització un incalculable treball en la defensa de la dignitat de la classe treballadora.

Des d’ambdues organitzacions hem decidit fer pública la nostra determinació en la lluita per la llibertat de totes les preses anarquistes, assumint, a més a més, la detenció del nostre company com si fos la de qualsevol de nosaltres. No esperem clemencia ni humanitat de l’aparell estatal que el manté empresonat. Som plenament conscients que la suma de les nostres condicions de classe i la nostra activitat política ens situa com a objectiu a derribar. No obstant, acceptem el nostre paper, no reneguem d’ell i, per suposat, mai deixarem de fer el que fem. Preferim mil cops la lluita per la llibertat que la tranquil·litat d’una vida d’obediència.

Acció Llibertària de Sants, CNT-AIT de Barcelona.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s