Crónica del boicot al Corte Inglés per al Black Friday

Divendres va començar la solidaritat amb el ‪#‎BoicotElCorteInglés‬. Després de romandre tancada la porta de passeig de gràcia i d’una estona a la de les rambles, unes quantes vam anar a la porteta del mig, estreta en comparació, per on gestionaven les entrades i sortides provocant un cert embolic a les consumidores. Moltes van veure la propaganda i la van llegir, moltes van escoltar les nostres veus, i esperem que moltes es quedessin amb el missatge, fins i tot vam aconseguir captar un Pare Noel anticipat, com les llums, al Nadal.
Al mateix moment les companyes del grup de suport “1+del29M2” feien una xerrada a Kasa la Muntanya, on ens van convidar a presentar la nostra campanya, i parlar amb les companyes de Vaga de Totes i Prostitutes Indignades sobre la repressió i criminalització de la pobressa, i de ‪#‎lavagaquevolem‬.

Dissabte va haver-hi la segona tongada, on com el dia anterior i vinent cridavem a ple pulmó les pràctiques contraries a les treballadores i al sindicalisme de base que presenta El Corte Inglés, el cas de la vaga del 29M i la venda de productes homòfobs i la seva publicitat masclista. I és que aquesta empresa és el més clar exemple del capitalisme més ultradretà i caciquil del capitalisme (record12294890_496312067196182_9091291079838217560_nem que el seu president es va presentar a les llistes per Falange), i si una cosa té el capitalisme, a banda d’expoliar a les persones més pobres, és l’avinentesa que té amb el patriarcat

Ahir diumenge vam tornar a les portes del Corte Inglés amb el fet surealista de que els Mossos ja hi eren allà abans, però aquest cop semblava que ells fesin el piquet, col·locant-se davant les portes amb ametralladores. Renoi si que arribem a ser perillosos! Ah, no! Un moment qui mata gent són ells, qui dóna els cops repressius contra les nostres companyes també són ells. Nosaltres som els que defensem la llibertat i denunciem totes les polítiques de l’Estat i el Capital. Nosaltres, com moltes companyes, som les que estem al costat de la gent i som les que ho estarem.
I encara que recordessin els seus vells temps com a porters de discoteca i ens vulguessin intimidar, vam continuar fent el que millor sabem fer, la solidaritat i la reivindicació, sense por.

Perquè quan ens mostrem solidaris, fins i tot les grans empreses tremolen!

#BoicotElCorteInglés
#Lavagaquevolem

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s