La justícia no es cega, es de classe

En les pròximes setmanes dues companyes d’Acció Llibertaria s’enfronten a dos Judicis pels fets que van passar durant l’efecte Can Vies i la Vaga General del 29M. Dues explosions dels moviments socials que van suposar un abans i un després per Barcelona.

No n’esperem res de la justícia que allibera als assassins de Benitez perquè aquests duen placa. Entenem que la institució que ha agafat el nom d’un anhel de la humanitat dista molt de ser imparcial. Ni ho es, ni ho podrà ser mai per com esta formada. La considerem una eina de l’estat per a atemorir amb càstigs a tota aquella que no balli al seu compàs. No és casualitat que els seus processos segueixin sent tan llargs i tediosos com a l’obra Kafka, ho fan per aïllar-nos, cansar-nos i debilitar-nos.

Ja no podem seguir-li més el joc, sabem que en comú som més fortes, per tant hem d’afrontar els cassos repressius col·lectivament. Perquè veiem que ataquen al moviment sencer i com a tal hauríem de respondre. Essent conscients que les decisions que prenguem afectaran als casos futurs, no pagarem i ens oposarem a les responsabilitats civils. Ja que aquestes i altres mesures repressives aniran en augment fins a un punt que el moviment no podrà assumir-ho si no reaccionem.

N’estem fartes d’usar les seves eines per afrontar les situacions que ens imposen. Ens fan renunciar a les nostres idees als judicis per centrar-nos en la seva burocràcia, esperant que una persona que ens veurà uns minuts sigui indulgent. Volem deixar de victimitzar-nos i remarcar l’orgull que sentim pel que fem i per les eines que tenim, portant-les totes a la pràctica.

Per a demostrar el suport amb el que conten les nostres companyes ens sumem a la cercavila que fa la Comissió Anti-repressiva de l’ABS que es farà per Sants el dimarts 24 a les 19:30h amb les companyes de Quatre Roses. També us volem recordar que la setmana del 16 al 22 de Maig ens cal tota la vostra solidaritat ja què és la setmana de lluita contra El Corte Inglés.

#BoicotElCorteIngles

@Quatre-roses

LA JUSTÍCIA NO ES CEGA, ÉS DE CLASSE

Acció Llibertaria de Sants, grup adherit a la FAC

 

Generico1DEF

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s