Convocatòries #SantsAntifeixista

Des del barri de Sants, a través de l’assemblea oberta que es va realitzar passat diumenge 6 d’Octubre es realitzaran varies convocatòries per evitar i rebutjar la presència de feixistes al nostre barri, també s’han creat un bloc i un compte de tiwtter unitaris per anar seguint la informació.

Aquí us adjuntem el comunicat que s’ha realitzat i les convocatòries:

Alerta antifeixista contra la imminent celebració de la manifestació feixista del proper 12 d’octubre a plaça de Sants convocada per la coordinadora España en Marcha.

Unes 200 persones ens hem reunit avui i hem acordat les següents convocatòries per als propers dies. Necessitem ser molta, molta gent fent difusió, penjant cartells i repartint octavetes, animant a les nostres amistats, companys i familiar per mostrar el nostre rebuig a la vista d’aquesta gentussa!

Dilluns 10.30 a plaça de Sants: convocatòria d’entitats per anar cap al districte a exigir la prohibició de la convocatòria fatxa, i exigir la plaça per als i les veïnes de Sants.

Cada dia a les 18h, piquet informatiu a Plaça de Sants per anar a informar al veïnat, entitats i comerços de les movilitzacions antifeixistes. La resta de dia es poden recollir materials de difusió i propaganda al Casal Independentista de Sants, Centre Social de Sants, Ateneu Llibertari de Sants, Can Batlló, Can Vies i a La ciutat invisible.

Dijous 20h a plaça de Sants, concentració i manifestació antifeixista.

I el mateix dia 12, a les 8h a plaça de Sants, concentració de rebuig!

Feixistes, ni al barri ni enlloc: 12 d’octubre, res a celebrar! Ja els vem fer fora del barri, i ho tornarem a fer. No passaran!! Passa-ho!

Us adjuntem també els cartells que s’han fet per difondre via web, si voleu cartells per fer difusió al carrer podeu vindre a recollir-ne qualsevol dia a la tarda  a partir de les 6 (dimecres a partir de les 8) a l’Ateneu LLibertari o a qualsevol dels espais dels moviments socials de Sants.

 

Deixa un comentari