Octaveta repartida als Instituts de Sants convocant a la vaga del 28F

28 de Febrer. Vaga d’estudiants

Aquest dijous 28 de Febrer estem cridades a la vaga en contra de la pujada de taxes universitàries, dels acomiadaments massius que s’estan produint als centres universitaris, la manca d’inversió pública i un seguit de mesures i estratègies que porten a la elitització de l’ensenyament tant en els centres d’educació primària i secundària com als instituts i universitats.

En una societat on la universitat i l’educació en general s’organitzen al voltant de una lògica mercantil i de submissió als interessos del capital és lògic que no és qüestioni el perquè de la transmissió del coneixement i de com voldríem construir eines per a cobrir i potenciar aquesta necessitat. És normal aleshores tindre un sistema educatiu que vol acostumar-nos i ensenyar-nos a com hem de funcionar en el mercat laboral que ens trobarem un cop sortim dels centres d’ensenyament.


És per això que l’estratègia EU2015 a les universitats i les retallades en l’educació pública volen aconseguir que només els fills dels rics puguin tindre estudis qualificats i que la resta tinguem prou amb uns coneixements bàsics que ens permetin servir de mà d’obra barata i flexible. Aquestes reformes no són novetat i ja venen donant-se des de fa anys, vàrem lluitar contra la LOU, el Pla Bolonya i ara la EU2015.


No podem permetre que ens trepitgin un cop més, des de la crítica a les retallades i la privatització en el finançament de l’educació volem cercar formes de transmetre el coneixement sense la intervenció de l’Estat (sempre al servei dels interessos d’uns pocs) ni del Capitalisme (i la seva lògica cost-benefici).


El 28 de febrer sortirem al carrer per a demostrar el nostre rebuig a unes mesures que ens condemnen perpetuant una societat de misèria i obediència.


Que la solidaritat entre oprimits encengui Barcelona.
La lluita ens dóna el que el poder ens pren


12.30 hores
Plaça Universitat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s